Запитване за оферта
Материали

Двупластно

Двупластно

То не притежава необходимата здравина за кутии затова се използва за опаковъчен материал. Състои се от един плосък и един вълнообразен слой. Това е много гъвкав вид велпапе, предназначен главно за опаковане. Предлага се на роли.

 


Е-вълна

Е-вълна

"Е" вълна или “микровелпапе” с дебелина до 1.6 мм. Подходящо е за малогабаритни опаковки с по-високи изисквания към печата върху изделията, както и за каширани опаковки.


В-вълна

В-вълна

"B" вълна с дебелина 3мм. и широко приложение за средни по размер опаковки. Подходящо е за изделия, които изискват по-високо качество на печат, прецизни размери и висока устойчивост на натиск.


C-вълна

C-вълна

"С" вълна с дебелина 4мм. - най-широко разпространения материал за изработка на транспортни опаковки от велпапе. Съчетава едновременно достатъчна устойчивост и високо качество. Подходящ е както за изработка на слотерни опаковки - кутии и кашони, така и за щанцови изделия със специфична форма.


BE вълна

BE вълна

Петпластно велпапе - В+E вълна с дебелина 4,6мм- която предлага чудесна комбинация между здравина и елегантност на опаковките с много високо качество на печата. Материалът е подходящ за изработка на опаковки подложени на големи натоварвания, които едновременно със здравината предлагат и елегантен търговски вид.


CE вълна

CE вълна

C+E вълна с дебелина 5,6мм, съчетава всички предимства и елегантност на B+E вълна. Материалът е подходящ за опаковки с по-големи размери подложени на големи натоварвания.


ВС вълна

ВС вълна

Петпластно велпапе - В+С вълна с дебелина 6мм която предлага голяма здравина на опаковките и се използва както за тежки едрогабаритни продукти, така и за уреди, чувствителни на удар и сътресения.