Запитване за оферта
Новини
Пълноцветен флексов печат
28.06.2019

 Голяма част от произвежданите от нас опаковки от велпапе са по индивидуален проект, изцяло съобразени с нуждите на нашите клиенти, все по често именно те започват да търсят различното, и ни се доверяват в далеч по-сложни и дизайнерски издържани проекти за пълноцветен флексопечат . Ние отделяме голямо внимание от самото начало, започвайки с идейния проект, конфигурирането на опаковката, дизайна и не на последно място печата.

 Тези неща взети заедно ни определят едно стабилно място на пазара като утвърден производител на опаковки от велпапе и картон с над двадесет годишна практика и постижения в бранша.

 

За постигане на безупречно качество и индивидуален дизайн използваме най-съвременно оборудване за пълноцветен четирицветен флексопечат. Контролът и поддържането на всички параметри в стабилност е мно­го важно условие, за да се получи доброто качество и повторяемост на цве­товете при следващ тираж, на което можете да разчитате изцяло на нас.

Най-важното за нас е да са максимално удовлетворени изискванията на клиента. Съчетаваме преследването на конкурентни цени и срокове с индивидуален подход и изпълнение. Стремежът към прецизност и усъвършенстване, съчетани с уменията от богатия ни опит, са в основата на стабилното ни развитие и утвърждаването като лидер в производството на опаковки на пазара.

Свържете се с нас
Запитване

Информацията, която попълвате тук има за цел да ни даде възможно най-точна представа за това, от което имате нужда, а също така ще помогне на вас да обмислите добре ключовите елементи на желаната от вас опаковка.

След получаването на вашето запитване за оферта (заявка ) ние в рамките на 24 часа ще се свържем с вас на посоченият E-mail адрес. Ще уточним всички подробности, необходими за започване на работа и ще отговорим на всичките ви въпроси.

х
х
мм
бр.

кг.