Запитване за оферта
Новини
Направете правилният избор за печат
22.05.2020

Ролята на опаковките се е развила през годините. Въпреки, че защитата на опакованият продукт е приоритет номер едно, опаковката трябва да продава. С бързото развитие на нови форми на търговия (особено електронната търговия) механизмът за доставка на кутии става все по-сложен и производството на опаковки трябва да се извършва по различен начин, по-бързо с по-производителни машини, като същевременно се осигурява най-високо качество. Нашите клиенти използват произвежданите от нас опаковки, за да се откроят на рафта и да се харесат  на потребителите. Съвременната тенденция изисква по-къси производствени серии, повтарящи се поръчки, гъвкавост и не на последно място персонализиране. Винаги сме се стремели към перфекционизъм, дори най-сложният проект за печат не би ни отказал да сътворим наистина уникални опаковки за нашите клиенти.

С велпапе се работи трудно, но когато то е в ръцете на професионалистите от Унипак-В, то не е нищо повече от платно, на което ние творим своите шедьоври.

Свържете се с нас
Запитване

Информацията, която попълвате тук има за цел да ни даде възможно най-точна представа за това, от което имате нужда, а също така ще помогне на вас да обмислите добре ключовите елементи на желаната от вас опаковка.

След получаването на вашето запитване за оферта (заявка ) ние в рамките на 24 часа ще се свържем с вас на посоченият E-mail адрес. Ще уточним всички подробности, необходими за започване на работа и ще отговорим на всичките ви въпроси.

х
х
мм
бр.

кг.