Запитване за оферта
Новини
Каширани опаковки от велпапе
01.02.2019

Каширането е технологичен процес на залепване на хартия(плакат)върху предварително избран материал(трипластно или петпластно велпапе, мукава или картон) в зависимост от търсеният краен резултат. Така нареченият плакат  е с различен грамаж и структура , според специфичните изисквания на клиента за постигане на максимална здравина и качество на печат.

Този външен слой се печата на офсет пълноцветни машини, като има възможност за лакиране, с обикновен дисперсионен лак или UV лак, според изискванията на клиента и спецификата в дизайна. Каширането придава повече от добър търговски вид, здравина и естетичност. Именно поради този факт кашираните опаковки от велпапе намират приложение във всички отрасли и сегменти. Технологията се използва за направата на луксозни кутии (за обувки, за шапки и други), подаръчни кутии, рекламни дисплей опаковки и стелажи, опаковки за хранително-вкусовата промишленост, кутии за вино (Bag in Box) и много други.

Свържете се с нас
Запитване

Информацията, която попълвате тук има за цел да ни даде възможно най-точна представа за това, от което имате нужда, а също така ще помогне на вас да обмислите добре ключовите елементи на желаната от вас опаковка.

След получаването на вашето запитване за оферта (заявка ) ние в рамките на 24 часа ще се свържем с вас на посоченият E-mail адрес. Ще уточним всички подробности, необходими за започване на работа и ще отговорим на всичките ви въпроси.

х
х
мм
бр.

кг.