Запитване за оферта
Новини
Касетки за плодове и заленчуци
01.03.2019

С наближаващата кампания в овощарството искаме да обърнем внимание на българските производители, на време да преценят необходимостта си от подходящи опаковки, от велпапе, за своите продукти.

С дългогодишният си опит вярваме, че ние сме правилният избор в това направление.

Произвеждаме щанцовани, сглобяеми касетки за плодове и зеленчуци по размер и конфигурация, точно отговаряща на нуждите на клиента. Предлаганите от нас вариации на велпапета ще задоволят и най-изтънчения вкус по отношение на здравина и високо качество на крайният продукт.

Отличете се с нестандартно решение в опаковането, опциите за пълноцветен офсетов и флексов печат ще Ви дадът нужното предимство.

Свържете се с нас
Запитване

Информацията, която попълвате тук има за цел да ни даде възможно най-точна представа за това, от което имате нужда, а също така ще помогне на вас да обмислите добре ключовите елементи на желаната от вас опаковка.

След получаването на вашето запитване за оферта (заявка ) ние в рамките на 24 часа ще се свържем с вас на посоченият E-mail адрес. Ще уточним всички подробности, необходими за започване на работа и ще отговорим на всичките ви въпроси.

х
х
мм
бр.

кг.