Запитване за оферта
Предимства
Нови, модерни машини

2015 година беше “крайъгълен камък” за нашето развитие като производител на опаковки от велпапе и картон. Тя беше изпълнена с много нововъведения които приложихме в нашето производство. В началото на годината инсталирахме нова напълно компютъризирана автоматична 4-цветна флексо печатна линия . Тя е с ротор щанца и автоматично сгъване, лепене и пакетиране на опаковките. Перфектна точност на печат, щанцоване и лепене се постига чрез вакуум трансфер за транспортиране на плота. “fishtailing” (неправилно и неточно залепване на опаковката ) е сериозен проблем при автоматичното пълнене на опаковките, при нас този проблем е сведен до минимум. Цялостното автоматизиране на процеса за производство на опаковки допринася за високата производителност от 250 бр. готови изделия в минута, при прецизно и качествено изпълнение на опаковката.

Внедрихме специализиран софтуер за графичен дизайн и конфигуриране на опаковки. Беше закупен режещ плотер с комбинирана режеща глава, контролен и CAM софтуер. С машината могат да се изрязват разнообразни материали като картон, велпапе, пенокартон, pvc фолио, и е ненадминат помощник за производтството на малки серии нестандартни опаковки, рекламни стелажи и дисплеи, и не на последно място за изработката на мостри за нашите клиенти, които нямат цялостно виждане за завършения продукт.

 

За поддържане на най-добро и постоянно качество при печата върху опаковките които произвеждаме в производството внедрихме Денситометър и Колориметър на водещи производители, чрез тях контролираме всички параметри, характерни за целия печатен процес: плътност и разлика в плътността, процент растер, цветови баланс, печатен контраст и други.

Разполагаме с краш тестер за ежедневен контрол на качеството на използваните материали в производството.
Опитния екип от специалисти и оборудването с което разполагаме ни отрежда водеща позиция сред производителите на опаковки от велпапе и картон. Доверете ни се, НИЕ ЩЕ ВИ ДАДЕМ РЕШЕНИЕ...

Свържете се с нас
Запитване

Информацията, която попълвате тук има за цел да ни даде възможно най-точна представа за това, от което имате нужда, а също така ще помогне на вас да обмислите добре ключовите елементи на желаната от вас опаковка.

След получаването на вашето запитване за оферта (заявка ) ние в рамките на 24 часа ще се свържем с вас на посоченият E-mail адрес. Ще уточним всички подробности, необходими за започване на работа и ще отговорим на всичките ви въпроси.

х
х
мм
бр.

кг.